Wilt u ook netwerken en zaken doen?

Sluit u dan nu aan bij VOC Delft

VOC Delft, ondernemersvereniging, ontbijtclub

Tijdelijk geen bijeenkomsten VOC Delft

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus zijn er tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten van VOC Delft.
Wij volgen hierin het beleid van de Rijksoverheid.

Vriend van VOC Delft

VOC Delft is een vereniging met leden. De leden hebben bepaalde voordelen van het lidmaatschap. Het kan zijn dat u ervoor kiest om (nog) geen lid te worden van VOC Delft, maar wel belangstelling hebt om regelmatig de wekelijkse en de speciale maandelijkse bijeenkomsten bij te wonen. Ook wilt u mogelijk berichten op de VOC site zetten en de nieuwsbrief ontvangen.

Daarvoor heeft de vereniging de mogelijkheid gecreëerd om vriend van VOC Delft te worden. Als vriend kan men de wekelijkse vergaderingen bijwonen en ook de maandelijkse bijeenkomst, verder de evenementen van de vereniging maar dan geheel op eigen kosten (leden betalen een gedeeltelijke bijdrage), terwijl u ook de nieuwsbrief ontvangt.

De vereniging heeft hiervoor een zogenaamde 12 strippenkaart gemaakt die € 230,- kost en gedurende een kalenderjaar geldig is. Voor elk bezoek dat u afgelegd betaalt u met 1 strip. De kosten van het ontbijt zijn per keer € 12,50 die geheel worden betaald aan het Campanile hotel waar de bijeenkomsten plaatsvinden.

Mocht u daarvoor belangstelling hebben neemt dan contact op met één van de leden van het bestuur.

© 2011-2020 VOC Delft, De Vroege Ondernemers Club Delft, Zakendoen als de zon opkomt!
Deze website is gebouwd in Joomla! en wordt gehost en onderhouden door CrosslineMedia.