Wilt u ook netwerken en zaken doen?

Sluit u dan nu aan bij VOC Delft

VOC Delft, ondernemersvereniging, ontbijtclub

“Werkse Samen”

Op woensdag 13 november 2019 heeft VOC Delft het evenement 'Op de koffie bij de VOC' georganiseerd, met als thema 'Werkse Samen'. Het evenement werd gehouden bij Werkse, Gantel 23, 2635 DP Den Hoorn.

“WERKSE SAMEN”

Dat is het thema van deze “Op de koffie bij de VOC” ochtend voor ondernemers op woensdag 13 november aanstaande.

Samenwerken met verschillende ondernemingen voor één nieuwe klant.
Waar liggen de omzetmogelijkheden voor jouw bedrijf, wat kan je écht voor de klant betekenen en waarin kan je in samenwerkingsverband andere ondernemers vinden?
Aan de hand van 3 cases gaan we serieus op zoek naar die samenwerking: WERKSE SAMEN!
Waar kunnen we dat beter doen dan als gast bij WERKSE! (www.werkse.nl).

Graag bieden wij als VOC Delft collega ondernemers de mogelijkheid om op een prettige manier om hun onderneming te presenteren aan zoveel mogelijk anderen.
Neem daarom deel aan ons evenement. Uit eerdere edities, waarbij gemiddeld rond 40 ondernemers aanwezig waren, zijn al vele interessante zakelijke contacten gelegd.

De Vroege Ondernemers Club is een actieve ontbijtbusinessclub waar ik mij bij heb aangesloten om samen met andere ondernemers kennis te delen, elkaars ondernemerschap te stimuleren, van elkaar te leren en voor elkaar omzet te genereren. Neem eens een kijkje op www.vocdelft.nl/evenementen-voc-delft om foto’s te bekijken van eerdere “Op de koffie bij de VOC” ochtenden. VOC Delft is écht een dynamische businessclub, daarom vinden we het belangrijk om ook buiten onze eigen groep andere ondernemers te ontmoeten. Wie weet wat voor interessante contacten daar uit kunnen ontstaan! Neem in ieder geval voldoende visitekaartjes mee. Uiteraard zijn wij bereid om meer informatie en uitleg te geven over onze actieve businessclub.

Datum: woensdag 13 november 2019
Locatie: Werkse!, Gantel 23, 2635 DP Den Hoorn
Route: https://www.werkse.nl/contact/routebeschrijving.html
Parkeren: Er zijn op het terrein voldoende parkeermogelijkheden.
Tijd: vanaf half 9 ben je welkom voor een lekkere kop koffie en om 9 uur stipt gaan we beginnen. De ochtend duurt uiterlijk tot 11 uur.

© 2011-2021 VOC Delft, De Vroege Ondernemers Club Delft, Zakendoen als de zon opkomt!
Deze website is gebouwd in Joomla! en wordt gehost en onderhouden door CrosslineMedia, Sterk in Sites en SEO