Wilt u ook netwerken en zaken doen?

Sluit u dan nu aan bij VOC Delft

VOC Delft, ondernemersvereniging, ontbijtclub

“Gouden kansen, gouden contacten en gouden tips”

Op woensdag 20 februari 2019 organiseert businessclub VOC Delft weer een “Op de koffie bij de VOC”-ochtend voor ondernemers. Dit jaar is het “Delft & de Gouden Eeuw" themajaar. Daar spelen wij natuurlijk op in met deze 'Op de koffie bij de VOC'-bijeenkomst. Een passender locatie hebben wij niet kunnen vinden: de Podiumzaal van het Prinsenkwartier!
Graag bieden wij als VOC Delft collega-ondernemers een podium om hun onderneming te presenteren aan zoveel mogelijk anderen. Uit eerdere edities, waarbij gemiddeld rond 40 ondernemers aanwezig waren, zijn al vele interessante zakelijke contacten gelegd.

De Vroege Ondernemers Club is een actieve ontbijtbusinessclub waar ondernemers andere ondernemers ontmoeten, kennis delen, elkaars ondernemerschap stimuleren, van elkaar leren en voor elkaar omzet te genereren.
Neem eens een kijkje op www.vocdelft.nl/evenementen-voc-delft om foto’s te bekijken van eerdere “Op de koffie bij de VOC”-ochtenden.
VOC Delft is écht een dynamische businessclub, daarom vinden we het belangrijk om ook buiten onze eigen groep andere ondernemers te ontmoeten. Wie weet wat voor interessante contacten daar uit kunnen ontstaan! Neem in ieder geval voldoende visitekaartjes mee.
Uiteraard zijn wij bereid om meer informatie en uitleg te geven over onze actieve businessclub.

Datum: woensdag 20 februari
Locatie: Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4, 2611 HR Delft ( www.prinsenkwartier.nl) ingang Bar/Baar
Parkeren: Prinsenhofgarage, Kampveldweg 3, 2611 WM Delft (Uitgang Spiegelstraat, bij symbool van gouden kroon).
Tijd: vanaf half 9 ben je welkom voor een lekkere kop koffie en om 9 uur stipt gaan we beginnen. De ochtend duurt uiterlijk tot 11 uur.

Wil je graag een keer deelnemen aan ons evenement? Meld je dan aan via het Contactformuulier.


IMG 6766
IMG 6765
IMG 6769
IMG 6768
IMG 6763
IMG 6764
IMG 6767

© 2011-2021 VOC Delft, De Vroege Ondernemers Club Delft, Zakendoen als de zon opkomt!
Deze website is gebouwd in Joomla! en wordt gehost en onderhouden door CrosslineMedia, Sterk in Sites en SEO