Wilt u ook netwerken en zaken doen?

Sluit u dan nu aan bij VOC Delft

VOC Delft, ondernemersvereniging, ontbijtclub

'Onderneem het samen op de planken'

Woensdag 31 oktober 2018, van 08.30 (inloop) tot 11.00 uur, Rietveldtheater Delft.

Enkele keren per jaar organiseert businessclub VOC Delft het evenement 'Op de koffie bij VOC Delft'. Hierbij wordt een groep ondernemers de kans geboden om met elkaar in contact te komen op een informele manier.

Op woensdag 31 oktober 2018 organiseren wij weer een 'Op de koffie bij de VOC'-ochtend voor ondernemers. Zoals het thema al weergeeft zijn we opnieuw te gast op een inspirerende locatie in Delft, namelijk het Rietveld Theater.

Geheel vrijblijvend kun je met jouw onderneming deelnemen aan deze inspirerende bijeenkomst. Uit eerdere edities, waarbij gemiddeld rond 40 ondernemers aanwezig waren, zijn al vele interessante zakelijke contacten gelegd.

Het evenement wordt gehouden in het Rietveld Theater, Rietveld 49 te Delft.

Het thema zal 'Onderneem het samen op de planken' zijn.

De inloop is vanaf 08.30 uur, om 09.00 uur stipt wordt er gestart en om 11.00 uur ronden we af. Middels 'speed blocks' van 2 minuten maken ondernemers kennis met elkaar. Daarnaast zijn er meerdere 'in the spotlight'-momenten, waarbij ondernemers de gelegenheid krijgen hun bedrijf in 2 minuten te presenteren.

Het was weer een zeer geslaagd evenement bij het Rietveld Theater in Delft. Veel ondernemers zijn met elkaar in contact gekomen, door in wisselende samenstelling gesprekken met elkaar aan te gaan. Alle deelnemers hebben een goody bag meegekregen met informatie over VOC Delft en de leden van VOC Delft.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
DSC
IMG
DSC
DSC
IMG
IMG
IMG
DSC
IMG
IMG
DSC
IMG
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
DSC
IMG
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
DSC
DSC
IMG
DSC
IMG
DSC
IMG
IMG
IMG
DSC
DSC
DSC
IMG
DSC
IMG

© 2011-2021 VOC Delft, De Vroege Ondernemers Club Delft, Zakendoen als de zon opkomt!
Deze website is gebouwd in Joomla! en wordt gehost en onderhouden door CrosslineMedia, Sterk in Sites en SEO